Multifunctionele afstandsbediening

Draadloos en proportioneel werkend voor meerdere functies tegelijk

 

Deze bijzonder fijn werkende afstandsbediening is speciaal ontwikkeld voor de Maxilift 230 tot en met de 510. Met de draadloze afstandsbediening kan men meerdere functies tegelijk bedienen waarbij de bediening volledig proportioneel is. Verder bedienen van de schakelaar laat de kraan sneller bewegen en dat dus voor meerdere kraanbewegingen tegelijkertijd. De afstandsbediening is voorzien van een schouderband zodat deze comfortabel en gebruiksvriendelijk kan worden omgehangen. Het ventielenblok heeft 5 functies die in geval van nood ook handmatig aan te sturen zijn en de elektronische CAN-BUS ontvanger en controle unit zorgen voor een optimale werking. Deze afstandsbediening is dan ook een welkome aanvulling voor de veeleisende kraanmachinist.

 

Leave comments

Your email address will not be published.*You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Back to top