Maxistab

MAXISTAB

MAXISTAB heeft een zeer uitgebreid assortiment van aanvullende steunpootbalken en staat wereldwijd bekend om zijn toonaangevende en hoogstaande producten. Dankzij de betrouwbare, technische en functionele kenmerken worden MAXISTAB steunpootbalken geleverd aan alle belangrijke kraanfabrikanten. Dankzij haar jarenlange ervaring en specialisatie kan MAXISTAB aan elke carrosseriebouwer en laadkraaninstallateur de best passende steunpootbalk leveren of samenstellen uit een ongeëvenaarde reeks modellen en versies.

De structurele elementen worden vervaardigd uit de meest geavanceerde speciale staalsoorten met een hoge treksterkte, en er wordt veel zorg besteed aan elk detail en de kwaliteit van het productieproces. De steunpootcilinders zijn in verschillende lengtes leverbaar en er zijn verschillende mogelijkheden voor de positie van de steunpootcilinder ten opzichte van de steunpootbalk. Bij sommige typen is de cilinderpositie zelfs eenvoudig verstelbaar dankzij het gepatenteerde K-systeem.

De MAXISTAB steunpootbalken zijn in overeenstemming met de steeds strenger wordende veiligheidsnormen en zijn naar wens te leveren met de nodige sensoren.  Het kwaliteitsbeleid en het productieproces garanderen de beschikbaarheid en uitwisselbaarheid van onderdelen voor alle steunpootbalken, ook voor degene die vanaf de eerste begin zijn geproduceerd.

Back to top